Gaļas produkcija
Briežu gaļa ar unikālām funkcionālām īpašībām un uztura vērtībām ir līderis starp liellopu, cūkas un putnu gaļu. Funkcionālās un uztura vērtības, kas piemīt brieža gaļai, spēj ne tikai papildināt, bet arī uzlabot cilvēka dienas uzturu. Brieža gaļa izceļas ar mazu holesterīna un tauku saturu, dabīgumu un specifiskajām garšas īpašībām. Salīdzinot ar teļa, liellopa un putnu gaļu, brieža gaļā ir vismazāk holesterīna un tauku, toties ir ļoti daudz dzelzs. Briežu gaļas ēdienu izmantošana uzturā pozitīvi iespaido cilvēka veselību. Pētījumi Jaunzēlandē, Austrālijā, Amerikā, Āzijā un citur liecina par to, ka briežu gaļas lietošana uzturā samazina risku saslimt ar onkoloģiskām slimībām par 40%, sirds slimībām par 30 %. Briežu gaļa ir nepieciešama aterosklerozes profilaksei un tiek rekomendēta cukura diabēta slimniekiem.
Tāpat briežu gaļa ir laba arī augošam organismam un nepieciešama bērniem normālai attīstībai. Pie tam brieža gaļa ir ne tikai diētisks produkts, bet tā arī neizraisa alerģiskas reakcijas, tādēļ pasaulē tā tiek izmantota zīdaiņu pārtikas ražošanā.
Piedāvājam jums iegādāties augstvērtīgus gaļasproduktus:
- svaiga briežu gaļa;
- briežu gaļas desa;
- vītināta, kūpināta brieža gaļa;
- briežu gaļas pastēte, konservi;
- Pankūkas, pelmeņi un tml.
Saimniecībā visi dzīvnieki dzīvo dabiskā vidē, ikdienā tiek baroti ar graudiem, zāli vai sienu un savā uzturā nesaņem hormonus un medikamentus.
Mūsu brieži tiek audzēti dabiskos apstākļos, mierīgā vidē, kurā nav ārējie stresa faktori, ievērojot visas bioloģiskās prasības.
Visa gaļas produkcija, kas tiek piedāvāta tirdzniecībai, tiek pareizi apstrādāta, ievērojot sanitārās prasības un kritērijus.